دستاوردهای پژوهشگران وابسته به وزارت بهداشت، رفاه و کار ژاپن نشان می دهد که خوردن فراوان میوه در روز به پیشگیری از سکته مغزی و قلبی در افراد کمک میکند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از روزنامه “ماینیچی” ، پژوهشگران ژاپنی پس از هفت سال بررسی بر روی حدود ۸۰هزار زن و مرد ۴۵تا ۷۴ساله به این دستاورد رسیدهاند.
پژوهشگران ژاپنی در جریان این پژوهش بلندمدت، افراد مورد آزمایش را بر اساس میزانی که در هر روز میوه میخورند به چند گروه تقسیم بندی کرده و وضعیت بروز بیماریهای مغزی و قلبی در آنها را مورد بررسی قرار دادند.
نتیجه این پژوهش نشان داد، در میان گروههای موجود، احتمال سکته مغزی و قلبی در دو گروهی که بهترتیب روزانه حدود ۲۸۰گرم و ۱۵۸گرم میوه میخورند نسبت به گروهی که حدود ۳۵گرم میوه در روز میخورند، ۱۷تا ۱۹ درصد کمتر بوده است.
دستاندرکاران این پژوهش میگویند که این دستاورد نشان میدهد که خوردن روزانه حدود ۲۰۰گرم میوه و تعادل داشتن در نوع خوراک میتواند به پیشگیری از پدیدارشدن بیماری در بخشهایی که کار به گردش درآوردن خون و غدد لنفاوی در بدن را در دست دارند، کمک کند.
خوردن ۲۰۰گرم میوه در روز برابر با خوردن دو نارنگی و یا حدود یک سیب میباشد.
کارشناسان احتمال میدهند، وجود فراوان ویتامین و الیاف گیاهی در میوه از دلایلی است که خوردن آن بهپیشگیری از بیماریهای مغزی و قلبی کمک میکند