افرادی که از میوه و سبزیجات استفاده میکنند حافظهای بسیار قوی دارند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، براساس تحقیقات انجام شده بر روی پنج هزار نفر در سنین مختلف مشخص شد که افرادی که در طول زندگی خود از انواع میوه و سبزیجات استفاده کردهاند، کمتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر و فراموشی قرار دارند.
افرادی که از خوردن کلم بروکلی، اسفناج، سیب و گلابی صرف نظر میکنند، به کاهش حافظه و اختلالات ناشی از آن دچار میشوند.
همچنین همه میوهها و سبزیجات حاوی ویتامین E و C هستند و علاوه بر این خوردن میوهها هم برای روح و هم برای جسم مفید است.
گفتنی است، گنجاندن موادغذایی حاوی ویتامینها مکملهای E و C در رژیم غذایی روزانه افراد سالم و بیماران میتواند منبع غنی برای جلوگیری از ابتلای افراد به فراموشی و آلزایمر باشد.